Particulier

Advies geothermisch boren

De aarde is een oneindige bron van energie. Wij helpen je optimaal putten uit deze milieuvriendelijke bron via drilling en een verticale bodemwarmtewisselaar die aansluit bij jouw behoefte.

Meer weten?

Advies op maat

Voordat het boortraject start berekenen we eerst wat nodig is, de dimensies van het systeem. Vervolgens regelen we de meldingen die nodig zijn en ontwerpen we de installatie, bepalen we de diepte van de boring en het aantal bronnen en ontwerpen we het besturingssysteem op maat. Dit alles vanzelfsprekend afhankelijk van de verwachte energiebehoefte. Oftewel: we gaan zorgvuldig, maar doelgericht te werk. 

Garantie van kwaliteit

Onze boormeesters beschikken over de benodigde certificering en daarnaast over de nodige ervaring. Het boortraject is daarmee van advies tot uitvoering bij Schimmel Techniek in vertrouwde handen. 

Melding geothermisch boren 

Schimmel Techniek ontzorgt op het vlak van geothermisch boren. Dat betekent dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent en kunt vertrouwen op systemen die betrouwbaar werken. Maar het betekent ook dat wij het hele meldingstraject uit handen (kunnen) nemen. 

Meer weten?

Wanneer wel en niet

Afhankelijk van het type warmtepomp en de diepte van de boring is een meldingsplicht. Dit eerste geldt voor een warmtepomp met een vermogen van meer dan 5kW. Aan de hand van het benodigde vermogen kunnen we berekenen welke diepte is vereist, en of er daarvoor een melding nodig is. Is dit het geval, dan kunnen wij deze voor je aanvragen. Zie voor een indicatie ook deze website.  

Duurzame installateur

Naast het geothermisch boren, staan wij als duurzame installateur ook voor je klaar in de andere fasen van het bouwtraject. Van (advies over) duurzame installaties, elektrotechniek tot het installeren zelf. We vertellen je graag over al onze mogelijkheden. 

Afspraak maken? Neem contact op met Jorik

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek