Installateurs

Drilling door Schimmel Techniek 

Als loodgieter of installateur ben je van alle markten thuis. Maar de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid gaan razendsnel in de branche; denk maar aan de opkomst van warmtepompen en bodemenergie. Dat zorgt ervoor dat je continu moet schakelen en bijscholen. Een investering in jezelf of jouw team, maar ook om een investering in middelen. Beide is niet altijd mogelijk.

Ben je als installateur nieuw in de wereld van bodemenergie? Dan kan Schimmel Techniek het volledige proces van drilling overnemen. Van berekeningen en meldingen aan de juiste instanties tot het uitvoeren van de drilling zelf.

Meer weten?

Wat is drilling / bodemenergie boring? 

Met een bodemenergie boring haal je natuurlijke warmte uit de bodem. En dat kan oneindig. De warmte van de aarde is onuitputtelijk. Hoe dieper je in de aarde komt, hoe warmer het is. Het bovenste gedeelte van de aardkorst bestaat in Nederland uit zand; klei; veen gevuld met water. De energie die in dit warme water zit, is bodemenergie. Door diep in de bodem te boren en vervolgens een bodemwarmtewisselaar aan te sluiten, kan deze warmte gebruikt worden ter verwarming van woningen en gebouwen. Door een warmtepomp wordt de bodemwarmte, indien gewenst, omgezet naar een hogere temperatuur.

Duurzame installateur

Schimmel Techniek heeft de juiste kennis, certificaten (BRL 6000-21) en materialen in huis om het ondergrondse deel van de bodemenergie installatie uit te voeren. Voor het bovengrondse deel van de installatie kunnen we je begeleiden bij het behalen van de juiste certificaten en eventueel ondersteunen. 

Meer weten?

Afspraak maken? Neem contact op met Jorik

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek