Over Schimmel Techniek

Schimmel Techniek Disciplines

Met onze disciplines helpen we in midden Nederland comfortabel thuis én op het werk. Met duurzame verwarming, koeling en ventilatie. We zijn totaalpartner voor verduurzaming  bij grootschalige nieuwbouwprojecten. We zijn partner voor geothermisch boren. En we staan klaar met advies, begeleiding én installatie voor een compleet passiefhuis.

Onze duurzame missie

Duurzaam is voor ons veel meer dan een woord. Het is een bewustzijn dat een comfortabele toekomst niet los kan worden gezien van onze acties en keuzes hier en nu. En vervolgens het daarnaar handelen. Blijvend. Wij lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheid en weten welke rol we moeten spelen.

Onze drijfveren

Kwaliteit

We willen onze impact op het milieu blijvend verminderen en met al onze oplossingen blijvend comfort bieden. Daarom investeren we doorlopend in slimmere technieken, beter werken en meer kennis.

Schimmel Techniek is breed gecertificeerd als installateur, leverancier van duurzame technieken én opleider.

Bekijk alle certificeringen

Meer halen uit duurzame techniek? Bekijk hier de specificaties en handleidingen van onze producten.

Ga naar downloads

Werken bij Schimmel Techniek?

Op zoek naar een baan waarin je je blijft ontwikkelen en werkt met de nieuwste technieken? Waarbij elke klus weer anders is. En je werkt in een heel gezellig team. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuw talent en ervaren krachten. Werk met ons aan een duurzame toekomst.

Bekijk wie we zoeken

Afspraak maken? Neem contact op met Patrick

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek