Certificeringen

Schimmel Techniek is breed gecertificeerd als installateur en leverancier van duurzame technieken.

Warmtepompen: Schimmel Techniek is gecertificeerd om te werken met alle typen warmtepompinstallaties. Schimmel Techniek is in het bezit van het KIWA BRL6000-21 certificaat om deze warmtepompinstallaties te ontwerpen, leveren, monteren en onderhouden. Onze installateurs zijn in bezit van F-gassen categorie 1 certificaat. Hiermee mogen ze werken met kleine en grote koudetechnische installaties waarin F-gassen worden gebruikt.

Passiefhuis: Schimmel Techniek is gecertificeerd voor het ontwerpen en berekenen van Passive House projecten. De certificering hiervoor is door het Passive House Institute afgegeven.

Drilling: Schimmel Techniek Drilling beschikt over alle relevante certificeringen om bodemenergiesystemen te ontwerpen, plaatsen en te onderhouden. Voor drilling zijn dit de KIWA BRL 2100 en de KIWA BRL11000 certificaten.

Wij aangesloten bij de brancheorganisaties InstallQ en Techniek Nederland.

Onze medewerkers zijn in bezit van certificaat Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Ook volgen onze medewerkers de voor hen relevante bij- en nascholingen.

Klik hieronder voor meer informatie per discipline.

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek