Missie Visie

Dit is ons verhaal

Duurzaam is voor ons veel meer dan een woord. Het is een bewustzijn dat een comfortabele toekomst niet los kan worden gezien van onze acties en keuzes hier en nu. En vervolgens het daarnaar handelen. Blijvend. Wij lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheid en weten welke rol we moeten spelen. Met visie, bravoure, uithoudingsvermogen en innovatiekracht.

Ons DNA

Inspirerend

No-nonsense

Innovatief

Assertief

Betrokken

Verantwoordelijk

Samen voor onze toekomst

Laten we nu zuinig zijn op de wereld om ons heen en de lat telkens hoger leggen. Dan vergroten we niet alleen nu ons leefcomfort, maar leven we straks nog steeds in een prachtige wereld.

Bekijk hoe

Meer dan woorden

Duurzaam is in ons DNA verweven en maakt hoe we elke dag doen wat we doen. Hoe we systemen en (elektro)techniek van morgen toegankelijk en tastbaar maken voor de huizen van nu. In afzonderlijke oplossingen of in één totaaloplossing van A tot Z. Hoe we onze eigen impact op het milieu blijvend willen verminderen, tot het punt waarop we volledig CO2-neutraal zijn. En hoe we elke dag investeren in nóg meer kennis in huis. Omdat de kennis van morgen overmorgen alweer verouderd is.

Schimmel Techniek is jouw gids richting een toekomst waarin je je zowel thuis als op het werk op je gemak voelt, en wij ook. De weg daarnaartoe kan ingewikkeld zijn en ontoegankelijk lijken. Maar wij maken hem toegankelijk en begaanbaar. We omarmen daartoe nieuwe technieken die de reis makkelijker en sneller maken, maar durven ook van de route af te wijken wanneer dat nodig is. Vanuit dit besef geven we eerlijk advies, streven we perfecte uitvoering na en gaan we voor excellente nazorg.

Meer weten over onze warmtepompen? Neem contact op met Anouk

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek