Warmtepomp

Duurzaam verwarmen

Met een warmtepomp wek je duurzaam energie op én bespaar je jaarlijks tot honderden euro’s op je energierekening. De installatie haalt energie uit buitenlucht, bodem of grondwater en zet deze om in warmte. Kortom, een duurzaam alternatief voor de gasketel! Schimmel Techniek Duurzaam is gespecialiseerd in zowel elektrische als hybride warmtepompen. Voor thuis én op het werk.

Duurzaam verwarmen? We adviseren je graag over welk model met welk vermogen het meest geschikt is voor jouw situatie. Ook in combinatie met andere duurzame installaties zoals zonnepanelen en vloerverwarming.

Maak een afspraak

Voordelen warmtepomp

Met een warmtepomp ben je in de eerste plaats voorbereid op een duurzame toekomst of voldoe je aan wetgeving (sinds 2018 geldt een wet om nieuwbouw niet meer op gas aan te sluiten). De overheid wil de komende jaren de CO2-uitstoot fors terugdringen tot het punt waarop in 2050 alle huishoudens van het gas af zijn. Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor -volledig- stoken op gas. Een waarmee je profiteert van meerdere subsidies en leningen. Bovendien is een warmtepomp niet alleen geschikt voor verwarmen, maar bijvoorbeeld ook voor koelen.

Soorten warmtepomp

Soorten warmtepompen

Meer weten over onze warmtepompen? Neem contact op met Anouk

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek