Installatie

Eisen aan je installaties

Schimmel Techniek is gecertificeerd passiefhuis installateur. We adviseren welke installaties het beste passen bij jouw passiefhuis en we verzorgen de installatie daarvan. Om de leefomgeving van je passiefhuis zo comfortabel mogelijk te maken, zijn goede installaties nodig. Het doel is een zo prettig mogelijk leefklimaat in een energiezuinig huis te creëren. Er zijn honderden apparaten die dat bereiken. Maar slechts een deel van die apparaten voldoet aan de normen die door het Passivhaus Institut zijn gesteld.

Begeleiding bij de aankoop van je installaties

Wij gaan samen met jou op zoek naar de installaties die het beste bij jouw situatie passen en die voldoen aan alle wensen. We tekenen de installaties ook in op de bouwtekening. Zo krijg je een goede indruk van hoe jouw huis er uiteindelijk uitziet.

Wij installeren jouw apparaten

Ook bij het installeren van de apparaten herken je ons vakmanschap. De afgelopen jaren hebben we veel kennis over passiefhuizen opgedaan en toegepast. We weten wat we kunnen verwachten tijdens de installatie. Uiteraard leveren we ook nazorg: we zorgen dat je begrijpt hoe de installaties (zoals het ventilatiesysteem met wtw) werken en dat je ze kan bedienen. Natuurlijk functioneren ze in huis en leveren ze een aangenaam leefklimaat.

Wat leveren wij voor je op?

Je wilt een passiefhuis dat niet alleen voldoet aan de gestelde eisen. Maar ook voldoet aan de eisen die je zelf stelt aan het huis als comfortabele plek om te wonen. Betaalbaar én naar jouw wensen.

Op zoek naar een installateur? Neem contact op met Gerjan

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek