Geothermisch boren

Geothermie is al een aantal jaar flink in opmars. Schimmel Techniek boort putten om warmte en water te winnen. Met een verticale bodemwarmtewisselaar ontnemen we in de ondergrondse geologische lagen van de aarde de aanwezige natuurlijke warmte. Een duurzaam en betaalbaar alternatief voor de traditionele verwarming- of koelingssystemen.

Aardwarmte is een onuitputtelijke energiebron. Doordat je verwarmt zonder fossiele brandstof, verwarm je duurzaam en ben je niet afhankelijk van het seizoen. Kortom: gratis, milieuvriendelijke energie.

Meer weten?

Uitvoering

Als je interesse hebt in een verticale bodemwarmtewisselaar verstrekt Schimmel Techniek voorafgaand aan het project graag advies op maat. Hieruit volgt een zorgvuldig en doelgericht voorstel. Na jouw goedkeuring regelen wij de nodige vergunningen en ontwerpen we de gevraagde installatie, de benodigde bron(nen) en het besturingssysteem op maat. Gecertificeerde boormeesters staan klaar om de boringen uit te voeren.

Verticale bodemwarmtewisselaar

De verticale bodemwarmtewisselaar (vbww) is een soort sonde die we in Nederland veel gebruiken. Het voordeel van een verticale bodemwarmtewisselaar ten opzichte van een horizontale, is dat er minder grondoppervlakte voor nodig is. Leidingen worden op 50 tot wel 300 meter diepte in de bodem aangebracht. We bevelen dan ook een gedegen bodemanalyse vooraf aan.

Afspraak maken? Neem contact op met Jorik

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek