Beveiliging

Bij een huis of bedrijfspand dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld een halve minuut binnendringen. Met een goed beveiligingssysteem maak je het minder aantrekkelijk voor inbrekers. Schimmel Techniek helpt je graag om jouw huis of bedrijfspand te beschermen tegen inbraak en schade.

Inbraakbeveiliging

Goede inbraakbeveiliging is essentieel. Van waardevolle apparatuur tot gevoelige bedrijfsinformatie: in veel bedrijfspanden valt wat te halen. Een inbreker heeft slechts een paar seconden nodig om te bepalen of een pand makkelijk binnen te dringen is. Een alarmcentrale zorgt ervoor dat direct – via de alarmcentrale – de juiste mensen worden ingeschakeld als er indringers worden gedetecteerd. Het detecteren van inbrekers kan op verschillende manieren: door bewegingsmelders, trildetectoren, glasbreukmelders en meer. Wij adviseren je graag welke beveiligingsmaatregelen het meest geschikt zijn voor jouw bedrijfspand.

Camerabeveiliging

Een goede aanvulling op een alarmsysteem is camerabewaking. Het schrikt ongenode gasten vaak af. Camera’s kunnen niet alleen worden ingezet voor pandbeveiliging, maar bijvoorbeeld ook voor toegangscontrole. De beelden zijn live te bekijken of later op te vragen. Ze kunnen van grote waarde zijn om de juiste schadevergoedingen te ontvangen van de verzekeraar. Camerabewaking is echt maatwerk, waarbij ook rekening gehouden moet worden met wet- en regelgeving (zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens of de Wet Persoonsregistratie).

Niets zo vervelend als inbraak of schade. Wil je jouw huis of bedrijfspand hiertegen beschermen? Neem contact op met Rob

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek