Intakeformulier warmtepomp

Intakeformulier warmtepomp

Schimmel Techniek helpt huiseigenaren om hun energiesysteem te verduurzamen.

Met behulp van het onderstaande intake formulier kunnen wij voor u een goed passend voorstel maken. We vragen u daarom om het formulier zo volledig als mogelijk in te vullen. Het formulier bestaat in totaal uit drie delen.

Schimmel Techniek biedt twee typen all-electric warmtepomp-systemen aan. Aan het einde van dit formulier kunt u aangeven welk systeem uw voorkeur heeft. Hieronder volgt een toelichting op deze twee typen.

Lucht/Water warmtepomp:
Een buitenunit wint energie uit de buitenlucht om de woning van verwarming en tapwater te voorzien. Binnen uw woning is een ruimte van ongeveer 2 meter breed, 1 meter diep en 2 meter hoog nodig voor de opstelling de warmtepomp. Deze opstelling bestaat uit een binnendeel, boiler en buffer. Buiten uw woning dient een locatie bepaald te worden voor de opstelling van de buitenunit van de warmtepomp. Met dit systeem kunt u kiezen om actief, met gebruik van elektra uw huis te koelen.

Water/Water warmtepomp:
Een door een bronboring geplaatste verticale bodemwisselaar wint energie uit de bodem om uw woning van verwarming en tapwater te voorzien. Binnen uw woning is een ruimte van ongeveer 2,5 meter breed, 1 meter diep en 2 meter hoog nodig voor de opstelling van de warmtepomp. Deze opstelling bestaat uit een binnendeel, boiler en buffer. Buiten uw woning dient een locatie bepaald te worden waar de bronboring voor de verticale bodemwisselaar kan plaatsvinden. Deze bodemwisselaar met toevoerleidingen bevindt zich onder de grond. Met dit systeem kan passief, zonder noemenswaardig verbruik van elektra, gekoeld worden.

Persoonsgegevens

Type woning

Naisolatie

Woning

Huisaansluiting elektra

Waarom interesse voor een warmtepomp?

Volgende
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek