Mechanische ventilatie

Een mechanisch ventilatiesysteem zorgt dat je prettig woont of werkt. Het systeem garandeert namelijk een goede luchtkwaliteit binnen.

Duurzaam comfort

Goede isolatie zorgt dat een huis of kantoor met zo min mogelijk inspanning op temperatuur blijft. Oftewel: dat de binnen- en buitentemperatuur zo min mogelijk mengen. Beter voor de energierekening, want de ketel of warmtepomp hoeft niet harder te werken dan nodig. Maar dat betekent wel dat er ook minder frisse lucht binnenstroomt en vervuilde lucht kan wegstromen. Een mechanisch ventilatiesysteem zorgt dat zelfs de best geïsoleerde woningen ook comfortabel zijn.

De voordelen van mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie voert vocht en vervuilde lucht af en blaast ‘verse’ lucht naar binnen via roosters in of boven de ramen. Dat is belangrijker dan je wellicht denkt. Want heb je regelmatig binnen last van hoofdpijn, vermoeidheid, concentratieproblemen of slapeloosheid? Deze klachten kunnen voortkomen uit een slechte luchtkwaliteit binnen. Mechanische ventilatie voorkomt gezondheidsproblemen en vocht- en schimmelproblemen binnen.

Onze garantie

Op zoek naar de beste mechanische ventilatie? Eventueel in combinatie met een warmtepomp, verwarming of zonnepanelen? We denken graag mee over de installatie die het meest geschikt is voor jouw situatie. Naast de installatie, staat ons team ook klaar voor onderhoud en reiniging. Zodat je zeker weet dat de luchtkwaliteit altijd op z’n best is en de energierekening zo laag mogelijk.

Meer weten over ventilatie of verduurzamen? Neem contact op met Jorik

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek