Begeleiding

Begeleiding bij de bouw van jouw passiefhuis

Wij helpen je graag bij de bouw van je passiefhuis. Als gecertificeerd installateur weten we wat er komt kijken bij het inrichten van een passiefhuis. Gedurende het hele traject leveren we begeleiding van bouw of renovatie van je passiefhuis.

Waarom is begeleiding nodig?

Je hebt een architect en een aannemer in de hand genomen. Wij verzorgen de installaties. Als begeleider en adviseur zijn we zo vroeg mogelijk bij het proces betrokken. Het is namelijk belangrijk dat alle partijen nauw samenwerken. Alleen dan halen we de hoge eisen die aan een passiefhuis gesteld worden.

Wat kost begeleiding?

De bouwbegeleiding van een passiefhuis is een intensief proces en kost meer uren dan de bouwbegeleiding van een standaard huis. Voordat we met je passiefhuis beginnen, ontvang je van ons een offerte voor de bouwbegeleiding.

Dit levert begeleiding bij de de bouw van je passiefhuis op?

Je wilt niet alleen dat een passiefhuis voldoet aan de gestelde eisen. Maar je wilt ook dat het huis aan je eigen eisen voldoet. Als wij de bouw begeleiden dan is het huis een comfortabele plek om te wonen. Betaalbaar én naar jouw wensen.

Begeleiding nodig? Neem contact op met Gerjan

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek