Nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoningen

De toekomst is gasloos; dit vraagt om nieuwe oplossingen voor nieuwbouwwoningen. Wij helpen je graag bouwen aan een toekomstbestendig woningbouwproject. Wij zijn de duurzame totaalinstallateur bij elk nieuwbouwproject: van advies bij ontwerp, grondwerk tot installaties en het installeren daarvan. 

Duurzame installaties

Nieuwbouwwoningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat verwarming via warmtepomp met duurzame verwarming optimaal rendeert. Die goede isolatie gaat alleen wel ten koste van de luchtkwaliteit binnen. Een probleem wat we kunnen verhelpen met onze ventilatiesystemen die de lucht binnen vers houden zónder warmte- of koudeverlies. Daarnaast bieden we meerdere oplossingen voor duurzame energie, zoals zonnepanelen.   

Drilling voor nieuwbouw

Een duurzame woning begint met de juiste basis. Onze collega’s van Schimmel Techniek Drilling verzorgen voor jou de boring voor de aanleg van warmtepompen. Inclusief het papierwerk daaromheen, zoals de vergunningaanvraag. Zodat bewoners straks optimaal profiteren van aanwezige aardwarmte.  

Kunnen wij je adviseren of wil je meer weten over nieuwbouw? Stuur je vraag naar Rob

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
Nu bereikbaar: 0342 72 92 39

Waar ben je naar op zoek