Bedrijfspanden

Bedrijfspanden

Als ondernemer wil je je steentje bijdragen aan de wereld om je heen. Het is extra leuk als dat ook nog eens zorgt voor een kostenbesparing. Schimmel Techniek is je partner voor duurzame nieuwbouw als totaalinstallateur. Van advies, installaties tot het installeren zelf en onderhoud na afloop. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Meedenken vanaf de tekentafel

Wij denken graag mee over de installaties die aansluiten bij jouw wensen en gebruik. Van het type warmtepomp, het soort verwarmingssysteem tot de zonnepanelen en zonneboiler op het dak. Alle installaties perfect op elkaar ingesteld voor het hoogste rendement. Vanzelfsprekend nemen we in het kostenplaatje ook de subsidies mee: verduurzamen is nu namelijk extra aantrekkelijk. Ook tekenen we de installaties in op de bouwtekening, zodat je ook weet hoe het plaatje er in de praktijk uit komt te zien. 

Vergeet het comfort niet

Je wilt dat medewerkers zich op hun gemak voelen op het werk. Want dan leveren ze de beste prestaties. De duurzame bouw van tegenwoordig is zo goed geïsoleerd dat zonder extra maatregelen de luchtkwaliteit binnen niet op orde is. Dit kan leiden tot gezondheidsklachten of concentratieverlies. Dankzij onze ventilatiesystemen is er voldoende verse lucht binnen zónder warmteverlies.   

Kunnen wij je adviseren of wil je meer weten over nieuwbouw? Stuur je vraag naar Rob

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
Nu bereikbaar: 0342 72 92 39

Waar ben je naar op zoek