Appartement

Appartementen

Schimmel Techniek is dé duurzame totaalpartner voor nieuwbouw van appartementencomplexen. Van boring voor aanleg van warmtepompen tot het aansluiten van duurzame installaties zelf. Of wil je advies bij het ontwerp van een duurzaam appartementencomplex? Onze adviseurs denken graag mee. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Drilling en warmtepompen

Profiteren van alle energie die de aarde biedt? Onze collega’s van Schimmel Techniek Drilling verzorgen graag voor jou de geothermische boring voor aanvang van de bouw van het appartementencomplex. Inclusief het papierwerk daaromheen, zoals de vergunningaanvraag. Vervolgens kan je ook voor de warmtepomp en installatie daarvan bij ons terecht. 

Duurzame installaties

Met een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming is elk appartement optimaal zuinig verwarmd. In de nieuwere appartementen met hoge kwaliteit isolatie gaat er weinig energie verloren waardoor de combinatie nog beter rendeert. Appartementen zijn alleen vaak zo goed geïsoleerd, dat dit ten koste gaat van de luchtkwaliteit binnen. Dankzij onze ventilatiesystemen gaat comfortabel wonen hand in hand met een energiezuinige klimaathuishouding. En dankzij onze zonnepanelen is duurzaam wonen nóg aantrekkelijker.

Kunnen wij je adviseren of wil je meer weten over nieuwbouw? Stuur je vraag naar Rob

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
Nu bereikbaar: 0342 72 92 39

Waar ben je naar op zoek