Zonnepanelen

Je wilt natuurlijk dat je zonnepanelen probleemloos 25 jaar meegaan. Als ‘solar adviseurs’ kijken we bij Schimmel Techniek vooral naar levensduur en opbrengst van zonnepanelen. Als installateur onderzoeken wij welk type zonnepaneel het beste functioneert op jouw locatie. Een uitgebreide zonnepanelencheck is snel gerealiseerd.

Advies en aanschaf

We adviseren je graag over de verschillende soorten zonnepanelen. We brengen eerst een aantal belangrijke factoren in kaart, zoals de grootte en de ligging van het dak. Of wil je zonnepanelen combineren met andere duurzame oplossingen? Onze monteurs zorgen vervolgens voor deskundige installatie. Zo weet je zeker dat je kiest voor zonnepanelen die aansluiten op jouw behoeften én profiteer je optimaal van zonne-energie. Goed voor het milieu én voor je portemonnee.

Zonnepanelen financieren

Zonnepanelen zijn altijd een uitstekende investering. Om zonnepanelen te financieren kun je gebruik maken van de Energiebespaarlening. Hiermee financier je tegen gunstige voorwaarden energiebesparende investeringen in of aan je huis. Daarnaast kun je als ondernemer de btw over de aankoop en installatie van zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst.

Meer weten over zonnepanelen? Bekijk onze kennisbank of neem contact op met Rob

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
Nu bereikbaar: 0342 72 92 39

Waar ben je naar op zoek