Laadpalen

Eigen laadpaal

Met een elektrische auto rij je niet alleen fluisterstil rond, je rijdt ook veel milieuvriendelijker en goedkoper van A naar B. Logisch dat de verkoop van elektrische auto’s flink toeneemt. Met een elektrische auto is een eigen laadpaal een goede investering. Je bespaart dan nóg meer.

Dit komt er kijken bij installatie

Bij de installatie van een laadpaal komt aardig wat kijken. Kabels moeten soms in de voortuin worden ingegraven en door de kruipruimte of buitenwand van je woning naar binnen lopen. Zeker in de buurt van de meterkast is de kans groot dat je gas- en waterleidingen tegenkomt, met de nodige gevaren van dien. De meterkast moet klaar zijn voor installatie. Zo heeft de lader een aparte groep nodig. Wil je (in de toekomst) meerdere auto’s opladen, dan gaat ook de installatie nog een stapje verder.

Wij regelen het graag

Met alles wat erbij komt kijken is het zeker niet onverstandig de installatie uit handen te geven. Schimmel Techniek regelt het graag voor je. Je kunt bij ons terecht voor advies en de installatie van je laadpaal. Voor je huis, naast de oprit, in de garage of op een parkeerplek bij je bedrijf. Natuurlijk voor elk type auto.

Wil je het maximale uit jouw elektrische auto halen en een laadpaal laten installeren? Neem contact op met Rob

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
Nu bereikbaar: 0342 72 92 39

Waar ben je naar op zoek