Vergunningen

Vergunningen geothermisch boren 

Schimmel Techniek ontzorgt op het vlak van geothermisch boren. Dat betekent dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent en kunt vertrouwen op systemen die betrouwbaar werken. Maar het betekent ook dat wij het hele vergunningstraject uit handen (kunnen) nemen. 

Meer weten?

Wanneer wel en niet

Afhankelijk van het type warmtepomp en de diepte van de boring is een meldingsplicht en/of een vergunning nodig. Dit eerste geldt voor een warmtepomp met een vermogen van meer dan 5kW. Of er een vergunning nodig is voor het boren, is onder meer afhankelijk van de diepte tot waarop we boren. Aan de hand van het benodigde vermogen kunnen we berekenen welke diepte is vereist, en of er daarvoor een vergunning nodig is. Is dit het geval, dan kunnen wij deze voor je aanvragen. Zie voor een indicatie ook deze website.  

Duurzame totaalinstallateur

Naast het geothermisch boren, staan wij als duurzame totaalinstallateur ook voor je klaar in de andere fasen van het bouwtraject. Van (advies over) duurzame installaties, elektrotechniek tot het installeren zelf. We vertellen je graag over al onze mogelijkheden. 

Afspraak maken? Neem contact op met Jorik

0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl
0342 72 92 39
info@schimmeltechniek.nl

Waar ben je naar op zoek